Переваги саме нашого Інтернету

Швидкісний інтернет Ужгород

Переваги саме нашого Інтернету

  1. Відсутність плати за підключення до мережі Інтернет.  Ви сплачуєте тільки за метраж кабелю.  Всі монтажні роботи та налаштування кінцевого обладнання у клієнтів (при підключенні)  ми виконуємо із задоволенням, а тому безкоштовно.
  2. Безкоштовна зміна тарифного плану. Тільки ви обираєте яким тарифом користуватись і коли. Ми завжди поважаємо думку наших клієнтів.
  3. “Платіжні канікули” . Ви маєте можливість призупиняти користування нашими послугами. За місяці, в яких Ви не користувались інтернетом – Ви не сплачуєте.
  4. Безкоштовне повторне підключення/переключення. Ми зробимо все, щоб наші абоненти отримали максимально комфортні умови підключення.
  5. З нами Ви маєте чудову можливість користуватися “білими”(зовнішніми) ІР адресами.  Бажаєте встановити відеоспостереження або мати доступ до власного комп’ютера з будь-якої точки – Ми допоможемо.
  6. Наша автономна система (AS)  анонсується через  глобальні світові канали зв’язку, та забезпечує для Вас стабільність та надійність роботи в мережі Інтернет.
  7. Оплата за Інтернет не виходячи з домівки через Особистий кабінет.